Prijzen/boeken

VERHUURPRIJZEN VILLA PELAGIA

Weekprijzen Villa Pelagia, op basis van 4 personen inclusief water, electra, linnengoed,handdoeken exclusief eindschoonmaak (€.75,00).
Bij 2 of meer weken wordt er 1 x per week schoongemaakt en wisseling van linnengoed en handdoeken (exclusief bijkomende kosten €.50,00)

2023 weekprijzen:
informeer naar de beschikbaarheid en exacte prijs voor de gewenste periode

mei/juni 2023 : €. 700,00/800,00
juli/augustus 2023 : €. 950,00
september 2023 : €. 950,00
oktober 2023 : €. 750,00
andere weken op aanvraag
info@villa-pelagia.nl

Mail ons voor de LAST-MINUTE Aanbiedingen !!!!

Boekingen op basis van beschikbaarheid. Mail ons om te weten of de gewenste periode nog beschikbaar is en wat de exacte prijs zal zijn.
Waarborgsom: €. 150,00
Deze wordt binnen 14 dagen na vertrek en inspectie van de woning aan u geretourneerd. Let op ! eventuele schades worden met de waarborgsom verrekend.

VOORWAARDEN VILLA PELAGIA

De verhuurprijzen van VillaPelagia zijn op basis van 4 personen inclusief water, electra, linnengoed, handdoeken, maar exclusief eindschoonmaak (€.75,00). Bij 2 of meer weken wordt er 1 x per week schoongemaakt (€.50,00) en 1 x per week wisseling van linnengoed en handdoeken. U dient zelf voor strand/bad handdoeken te zorgen. Indien er meer dan 4 personen verblijven zijn de extra kosten €. 45,00 per persoon per week.

De prijs per nacht bedraagt 1/7 deel van de weekprijs.

U kunt bij boeken zelf bepalen wanneer uw aankomst- of vertrekdag zal zijn. Het minimum aantal verblijfsdagen bedraagt 5.

Op de aankomstdag is de woning beschikbaar vanaf 14.00 uur. Op de vertrekdag dient u de woning uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. In overleg is het mogelijk om later te vertrekken.

BOEKING

Om een boeking te kunnen plaatsen dient u per mail een aanvraag in te dienen. Na antwoord op uw aanvraag kunt u besluiten om de boeking definitief te maken. Na het definitief boeken, dient u binnen 14 dagen 50% van de totale huursom vooruit te betalen. Uiterlijk 30 dagen voor aankomst dient het resterende bedrag bij ons binnen te zijn.

ANNULERING:

Annulering van uw boeking tot 30 dagen voor de aankomstdatum: annuleringskosten 50% van de totale huursom
Annulering van uw boeking binnen 30 dagen van de aankomstdatum: annuleringskosten 100% van de totale huursom

HUISREGELS:

- Roken is niet toegestaan in de villa
- Huisdieren zijn niet toegestaan in de villa
- Villa Pelagia is helaas niet toegangkelijk met een rolstoel
- Villa Pelagia dient 'bezemschoon' opgeleverd te worden
- Meubilair dient bij vertrek op de originele plaats te staan
- Gebruikt serviesgoed dient schoon in de kast geplaatst te worden
-Schades worden verrekend met de waarborgsom. Indien de schade hoger isdan de waarborgsom, dan dient de huurder deze aanvullende kosten tebetalen
- De beheerder heeft het recht extra kosten in rekening te brengen, indien men Villa Pelagia niet netjes achterlaat
- Het stapelbed is maximaal geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.Volwassenen dienen onder te gaan liggen en de kinderen boven. Zo kan men met maximaal 6 personen verblijven in Villa Pelagia
- Wees zuinig met water i.v.m. het milieu ( link: Every drop counts ! )
- Bij problemen neemt u contact op met de beheerder

OVERMACHT:

- De eigenaar van Villa Pelagia zal bij problemen alles in het werk stellen om zaken zoals stroomuitval, wateruitval en technische problemen aan aparatuur zo snel mogelijk op te lossen. De eigenaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid bij storingen, die buiten zijn macht liggen en niet door hem opgelost kunnen worden.

SCHADE

- De huurder is te allen tijde hoofdelijk aansprakelijk voor verlies of schade aan Villa Pelagia en diens eigendommen, zoals inventaris en electrische apparatuur. De aanvullende kosten zullen door de eigenaar op de huurder worden verhaald.

Bij boeking gaat u accoord met bovenstaande voorwaarden.

zIN IN EEN HEERLIJKE VAKANTIE ?

Intens genieten

intens genieten

Laat u verrassen !

Gratis WIFI - Internet aanwezig

internet

In Villa Pelagia kunt u GRATIS gebruik maken van het internet

Reserveer nu

Reserveer nu !

Wacht niet langer en boek Villa Pelagia NU !